30 september 2024

Upplev Lights in Alingsås 2024

Volkswagen, Audi, Seat

Upplev Lights in Alingsås med Börjessons.

Tisdag 8/10

• Klockan 18:45

• Åmanska Parken utanför Estrad Aligsås.

Vi på Börjessons är en stolt partner till Lights in Alingsås, och vill nu bjuda in dig och en vän till en kväll med en guidad tur, mat och mingel tillsammans med oss.

Anmäl dig redan idag!

Inbjudan är personlig och du kan bara anmäla dig en gång. Antalet platser är begränsade så anmäl dig i tid för att säkra din plats.

Anmälan 8/10

Endast Skoda-kunder

Snart är det världspremiär för Škodas nyaste tillskott i modellportföljen, elbilen Elroq. Världspremiären kan följas digitalt, men kort därefter finns en unik möjlighet att utforska Elroq hos Börjessons i Alingsås tisdag 22/10.

Som Škoda-kund är du exklusivt inbjuden till denna kväll.

Ljusvandring med gulasch och bilvisning.

• Tisdag 22 oktober

• Kl. 18:00

• Stora Torget 3B, Alingsås

Vi startar kl. 18:00 på innergården vid Stora Torget i Alingsås med värmande gulasch och exklusiv förhandsvisning av nya Škoda Elroq. Därefter blir det guidad ljusvandring av årets Lights in Alingsås.

Välkommen!

OBS! Denna kväll är avsedd endast för Škoda-kunder

Inbjudan är personlig och du kan bara anmäla dig en gång. Antalet platser är begränsade så anmäl dig i tid för att säkra din plats.

Anmälan 22/10

Nytt för i år

En gåva till stan

Traditioner är till för att hållas – men i år kommer vi inte att dela ut ännu en mössa. I stället har vi valt att skänka en slant till projektet En gåva till stan. Så att de som har det lite svårare än andra kan få lite glädje och lättnad i tillvaron.

Volkswagen ID.3 från Börjessons är årets officiella Lights-bil.
100 % elektrisk och helfolierad med årets tema.


Läs mer om Lights in Alingsås